Scroll to Content
dienų
valandų
minučių
sekundžių

Rotušės aikštė, Vilnius

11.08 - 13.08

Vilnius 2023 meniu

Dinner in the Sky® Vilnius 2023

Lunch in the Sky

Dinner in the Sky

Virtuvės šefas

Dinner in the Sky® Vilnius 2023

Mirali Dilbazi

Pirmojo prabangaus Ukrainos restorano „Mirali“ kūrėjas – pripažintas „The 50 Best discovery“ sąraše ir pavadintas viena iš kylančių Ukrainos maisto scenos žvaigždžių. Ukrainos naujos virtuvės ambasadorius. 2019 m. rudenį jis stažavosi Amase Kopenhagoje – viename iš pasaulyje pirmaujančių tvarumo restoranų.

 

 

Apie Mirali

„Mirali“ yra pirmasis prabangus restoranas Ukrainoje, kurį sugalvojo ir sukūrė šefas Mirali Dilbazi. Jis atidarytas 2021 m. lapkričio 15 d. Jame yra visiškai atvira virtuvė, kuri remiasi sezoniškumo, vietinių ingredientų ir gamybos be atliekų principais.

Restoranas yra įsikūręs istoriniame Kijevo Podilio rajone, buvusiame pakuočių gamyklos garaže, pramoniniame rajone. Krovininis garažas buvo pilnai atnaujintas, tačiau išliko industrinė vietos atmosfera. Taigi prie įėjimo yra duobė, paversta rūsiu fermentacijai; yra aukštos lubos, originalios betoninės konstrukcijos, o restorano fasadas atviras stiklinėmis sienomis.

Sėdėdamas prie bet kurio restorano staliuko, svečias visada gali gerai matyti vaizdą ir stebėti judėjimą mieste pro langus bei maisto ruošimo procesą.

Fermentacija „Mirali“ ekosistemoje užima ypatingą vietą. Tai leidžia komandai įgyvendinti išskirtininiausius eksperimentus ir pasiekti retai sutinkamų skonių. Šiais metais restoranas išsiplėtė MTEP virtuve, gaminančia umeboshi iš vietinių slyvų ir abrikosų, laktofermentinius japoniškus svarainius, katsuobushi iš sidabrinio karpio ir simbiotinę bakterijų ir mielių kultūrą, uogienę, kefalių ikrų bottarga, įvairaus ilgio, shoyu ir miso pastas. „Mirali“ naudoja tik vietinę ekologiškai užaugintą ūkininkų produkciją. Laikantis nulinių atliekų ideologijos, visa neparduota duona perdirbama į amazake ir miso pastą.

70 % restorane naudojamos produkcijos yra išauginta ekologiškai arba nekenkia aplinkai pagal restorano vidaus standartus. Galioja taisyklė, kad galvijus ir paukščius reikia pirkti iš smulkių vietinių ūkininkų, kurie neriboja galvijų judėjimo ir leidžia jiems laisvai ganytis. Taip pat restoranas užsako tik ne jaunesnius nei 5 metų pieninius galvijus ir priima sveikas jų skerdenas, išvengiant atliekų. Žuvis ir jūros gėrybės gaunamos iš patikrintų žvejų, kurie nenaudoja tinklų, arba iš ūkių, kurie laikosi tarptautinių standartų ir teikia pirmenybę patikrintiems ir patvirtintiems pašarams.

Persvarstoma ar naudoti ilgai suyrančias eksploatacines medžiagas, tokias kaip tampri plėvelė, pergamentinis popierius, folija, šiukšlių maišai.

Mirali Dilbazi yra virtuvės šefas ir „Mirali“ restorano įkūrėjas; gimęs Azerbaidžane, didžiąją gyvenimo dalį gyveno Ukrainoje. Prieš atidarydamas restoraną Kijeve, jis 4 metus dirbo virėju Khata Podoprihora – priemiesčio restorane ir viešbutyje su nuosavu sodu. 2019 m. rudenį jis stažavosi Kopenhagoje, Amase.

Olena Lysytska yra restorano „Mirali“ generalinė direktorė, atsakinga už visapusišką svečių patirtį, rinkodarą ir komunikaciją. 2022 m. pavasarį kartu su Billy Wagner didžiuliu palaikymu ir Mirali Dilbazi dalyvavimu Olena surengė Vokietijos „Mirali“ labdaros turą, kurio metu vyko 7 vakarienės geriausiuose restoranuose. (Nobelhart&Schmutzig , Mrs.Robinson’s, Maximilian Lorenz, Mural, 100/200, Horvath, Gustav and Weinsinn.

Anton Yatsuk yra restorano „Mirali“ virtuvės šefas, dirbęs kartu su Mirali Dilbazi Khata Podoprihoroje ir be jokios abejonės palaikė Mirali jo paties restorane.

Maria Ovramenko yra paslaugų vadovė, dirbusi restorane „Mirali“ nuo pat jo atidarymo.

„Mirali“ restorano filosofija ir požiūris remiasi dviem pagrindiniais principais. Šefas Mirali Dilbazi ir jo komanda ypatingą dėmesį skiria produktų kokybei ir tam, kas juos augina. Prieš atidarant restoraną, komanda metus laiko ieškojo geriausių ūkininkų, kurie vadovaujasi tais pačiais principais. Vienas iš svarbių varomųjų jėgų kuriant valgiaraštį – patirtis, įgyta iš skirtingų kultūrų, ir ryšys su šefo Mirali, gimusio Azerbaidžane, šaknimis. Štai kodėl meniu galite rasti dolmą su XO padažu ir suzme arba Chersono džiovintą pomidorą su pomidorų medumi kaip prisiminimą apie Mirali saldžiųjų Baku pomidorus.

„Mirali“ virtuvė yra glaudžiai susijusi su permakultūra, kai skirtingų rūšių augalai auga darniai vienas su kitu tuo pačiu metu toje pačioje vietoje. Šefas Mirali savo maistą restorane vertina kaip permakuziną, nes jo požiūris glaudžiai susijęs su požiūriu į augalininkystę, kai patiekalai kuriami iš sezoninių ir vietinių produktų, kurie lėkštėje dera ir vienas kitą papildo, maksimaliai išnaudodami kiekvieno potencialą. rūšių.

Šis metodas yra kiek įmanoma ekologiškesnis. Mirali naudoja geriausias technologijas iš įvairių kultūrų ir pasaulio kraštų – nuo Azijos iki Skandinavijos, tačiau kūrybiškai renkasi tik Ukrainos ūkio produktus. Tokį požiūrį jis vadina nauja ukrainietiška virtuve, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas kiekvieno ingrediento potencialo atskleidimui.

Restoranas suprojektuotas kaip atvira erdvė, kurioje visi procesai yra matomi: galite pamatyti, kaip visi ingredientai patenka į jūsų lėkštę savo originalioje būsenoje. Aptarnavime dalyvauja visa komanda, virėjai patiekia patiekalus kartu su padavėjais, aprašo ingredientus ir produktų ypatybes.

Restorano meniu yra lakoniškas ir sudarytas iš sezoninių vietinių produktų, daugiausia dėmesio skiriant vietoje fermentuotam maistui.

„Mirali“ vynų sąrašą sudaro 1100 skirtingų natūralių vynų (ekologiškų ir biodinaminių), iš kurių 200 yra retų ir unikalių. Pagrindinis atrankos kriterijus – nedidelė gamyba, savaiminė fermentacija, ne daugiau kaip 70 miligramų sieros litre.

Dinner in the Sky® Vilnius 2023 paketai ir kainos

Jūs galite pasirinkti iš 5 skirtingų paketų, priklausomai nuo meniu ir kaip ilgai jūs norite mėgautis patirtimi.
Lunch in the Sky®
128
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 40 min
  • 3 patiekalų pietų meniu
  • Gėrimai – aperityvas ir vynas
  • Seansai vyksta nuo 11:00 iki 16:00 val
Dinner in the Sky®
228
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 80 min
  • 4 patiekalų vakarienė
  • Gerimai - aperityvas, vynas ir stiprieji
  • Seansai vyksta nuo 17:15 iki 22:00 val
Champagne in the Sky®
68
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 20 min
  • Užkandžiai
  • Gėrimai – šampanas
  • Seansai vyksta nuo 15:00 iki 17:00 val
Brunch in the Sky®
88
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 30 min
  • 2 patiekalų pietų meniu
  • Gėrimai – vynas
  • Seansai vyksta nuo 9:30 iki 11:00 val
Cocktail in the Sky®
68
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 20 min
  • Užkandžiai
  • Gėrimai – kokteilis
  • Seansai vyksta nuo 22:30 iki 00:00 val
Lunch in the Sky®
128
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 40 min
  • 3 patiekalų pietų meniu
  • Gėrimai – aperityvas ir vynas
  • Seansai vyksta nuo 11:00 iki 16:00 val
Dinner in the Sky®
228
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 80 min
  • 4 patiekalų vakarienė
  • Gerimai - aperityvas, vynas ir stiprieji
  • Seansai vyksta nuo 17:15 iki 22:00 val
Champagne in the Sky®
68
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 20 min
  • Užkandžiai
  • Gėrimai – šampanas
  • Seansai vyksta nuo 15:00 iki 17:00 val
Brunch in the Sky®
88
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 30 min
  • 2 patiekalų pietų meniu
  • Gėrimai – vynas
  • Seansai vyksta nuo 9:30 iki 11:00 val
Cocktail in the Sky®
68
dviems
  • Kaina dviems asmenims
  • Laikas danguje 20 min
  • Užkandžiai
  • Gėrimai – kokteilis
  • Seansai vyksta nuo 22:30 iki 00:00 val

Svarbios sąlygos

Daugiausiai Užduodami Klausįmai
  • Minimalus svečio ūgis 1.40 m
  • Suaugę svečiai turėtų pagelbėti svečiams jaunesniems nei 18 metų
  • Renginyje gali dalyvauti ir žmonės su negalia, taip pat invalido vežimėliuose
  • Nepilnamečiams alkoholis nebus patiekiamas
  • Aprangą atinkančią laiko sąlygoms;
  • Prašome prisiminti, kad 50 m aukštyje vėjas šiek tiek stipresnis, o temperatūra gali būti šiek tiek žemesnė
  • Prašome pasiimti savo telefonus, foto ir vaizdo kameras, kad įamžinti nepakartojamus ir kvapą gniaužiančius momentus

Maksimaliai viename pakėlime gali dalyvauti 22 žmonės

  • Prašytume teirautis vegetariško meniu ir pranešti apie bet kokias maisto alergijas iš anksto
  • Svečiai, kurie atrodys apsvaigę nebus įleisti į renginį dėl saugumo sumetimų
  • Nepilnamečiams be palydos nebus leidžiama dalyvauti
  • Prašome atvykti bent 30 minučių prieš nurodytą jūsų pakilimo laiką
  • Jei pavėluosite, jūsų užsakymas bus atšauktas be pinigų grąžinimo
  • Nepamirškite pasiimti savo užsakymo patvirtinimo
  • Pakėlimas bus vykdomas ir maistas tiekiamas esant lietingomis oro sąlygomis
  • Pakėlimas bus atidėtas arba atšauktas, jei vėjas stipresnis nei 13 m/s ir / arba bus perkūnija
  • Pakėlimas gali būti atšauktas arba atidėtas dėl oro sąlygų ir prieš suplanuotą pakėlimą
  • Jei pakilimas buvo atšauktas, patiekalai ir gėrimai bus patiekti Lounge zonoje. Taip pat jums bus suteiktas pilnos vertės dovanų sertifikatas, kurį galėsite išnaudoti artimiausiu įmanomu laiku.

Dinner in the Sky® yra Events in the Sky produktas, sukurtas laikantis dviejų pagrindinių principų – išskirtinumo ir saugumo.
Norime savo klientams užtikrindami saugumą suteikti pačių išskirtiniausių įspūdžių, apie kokius tik galima svajoti. Visos mūsų koncepcijos sukurtos laikantis Vokietijos standarto DIN 4112. Įranga pagaminta Belgijoje. Ši saugumo manija, tikriausiai, yra viena iš priežasčių, kodėl Dinner in the Sky® dabar vyksta daugiau nei 30 šalių ir yra gavusi oficialius leidimus tokiose griežčiausius saugos reikalavimus taikančiose šalyse kaip JAV, Kanada, Australija, Pietų Afrika ir kt.

Dinner in the Sky® in media

The experience recognised by leaders